Frilansande musiker, sångerska, sångpedagog och logonom

Ulrika Zettersten

Det går inte att sätta Ulrika i något musikaliskt fack. Hon har alltid valt att sjunga det hon själv tycker om och berörs av samtidigt som önskemål från uppdragsgivare alltid tas på största musikaliska allvar. Musiken och melodierna tillsammans med texter som har något att berätta eller har en stark betydelse för beställaren är viktigare än genre.

Med stor profession gällande all kontakt innan, under och efter ett sång- eller coachuppdrag möter Ulrika dig precis där du är och i det just du behöver.

Idag varierar Ulrika sina frilansuppdrag som sångpedagog, logonom och retoriker med sångundervisning på Rytmus estetgymnasium.  

Musikalisk bakgrund

Ulrika Zettersten är uppvuxen i en sång- och musikfamilj i Hälsingland. Redan som liten stod hon på estrader och sjöng tillsammans med mamma, pappa och farfar.

Vid 20-års ålder flyttade hon till Stockholm för musikstudier och större möjligheter till frilansuppdrag och där blev hon kvar. Hon utbildade sig till sångpedagog på SMI, Stockholms musikpedagogiska institut där hon även, flera år senare, också utbildade sig till logonom. Sedan följde universitetsstudier i bland annat retorik och positiv psykologi.

Ulrika samarbetar med musiker från hela Sverige. Här i Stockholm hörs hon oftast med pianisten, sångerskan och kompositören Anna Landström eller med Jakob Ellerstedt, även han pianist och kompositör. 

“Jag älskar mitt jobb och jag älskar den variation jag får. Att ena dagen ha konsert själv, för att nästa coacha någon annan duktig sångare till att föreläsa om rösten, kroppsspråket och retorik. Roligare jobb finns inte!” 

- Ulrika Zettersten

Ulrika Zettersten 
Cyndi Laupers

Ulrika Zettersten
Elton Johns

Musik P Donaldo 
Text U Zettersten 

Boka Sångpedagog

Ulrika Zettersten coachar sång individuellt, i mindre grupper och kör - Workshops, clinics, masterclasses eller individuellt, du väljer.

Kanske har du en audition på gång som du behöver slipa dig inför? Vill du förbättra något specifikt eller bara sjunga för att må bra?

Boka Artist

Anlita Ulrika för företagsevenemanget, för konsert, festspelningar, högtidsdagar, mingel, bröllop, dop och begravningar.

Duo, trio eller fullt band, du väljer. Ulrika har en bred repertoar som hela tiden förnyas, jazz, pop, visa och soul tillsammans med egenskrivet material.

Kontakta Ulrika

Välkommen att boka mig med fullt band, trio eller duo för ert event. Jag erbjuder även sångpedagog för workshops, clinics, masterclasses eller individuella sånglektioner.